HAUSZURMÜHLE

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten
van Haus zur Mühle?

Haus zur Mühle is een zeer ruim vakantiehuis dat ruimte biedt voor maximaal 12 personen. In 2022 is de woning gerenoveerd met als uitgangspunten modern & luxe. De historische woning is in 1790 gebouwd en wordt vandaar de dag beschouwd als een historisch pand. Haus zur Mühle is uitermate geschikt voor grote families en bedrijfsuitjes. De locatie van Haus zur Mühle in Elkeringhausen bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving. Dit biedt  gasten de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de natuur en de rustige omgeving.

Modern & luxe

In 2022 is Haus zur Mühle gerenoveerd. De woning is voorzien van alle moderne gemakken & luxe. Daarnaast voldoet deze aan alle veiligheidsvoorschriften van deze tijd.

Groene omgeving

Verheug je op de ontelbare sportmogelijkheden en een fantastische natuur, die in Winterbergen vele gezichten kent. Rond dit vakantiegebied is het gehele jaar door voor ieder wat wils.

Hygiënisch

Bij Haus zur Mühle nemen we de hygiëne zeer serieus. Na ieder bezoek wordt de woning zorgvuldig en professioneel gereinigd door een team van professionals.

Gratis parkeren

Tijdens jouw verblijf hoef je niet eindeloos te zoeken naar een parkeerplek. Haus zur Mühle heeft parkeerplaatsen voor de deur. Wel zo makkelijk!

Gratis Wi-Fi

Tijdens jouw gehele verblijf heb je een snelle en veilige Wi-Fi verbinding voor alle gasten. Onbeperkt Netflixen, streamen of downloaden. Het kan allemaal!

Gratis beddengoed

Voor alle gasten ligt er een fris en gewassen setje beddengoed klaar. Slaap je toch liever in je eigen beddengoed? Neem deze dan gerust mee, geen enkel probleem!

Tuinhuis

Een gezellig houten tuinhuis naast een kampvuur. Dit biedt de gelegenheid voor een gezellige avond met een hapje en een drankje

 

 

1600 m² grond

Haus zur Mühle heeft in totaal 1600 vierkante meter aan grond. Genoeg ruimte om voor iedereen haar eigen gang te gaan.

Kampvuur

Voor in de avonduren heeft Haus zür Muhle plaats voor een kampvuur. Hier kan in de avond gezellig een hapje en een drankje genuttigd worden.

Terras

In de zomer wil je natuurlijk genieten van het lekkere weer. Haus zur Mühle heeft op het balkon een terras met picknicktafels.

Barbeque

Tijdens het verblijf kan er gebruik gemaakt worden van de barbeque. Deze staat in het tuinhuisje.

Grasveld

 Voor de kinderen is er een grasveld van ruim 500 vierkante meter. Hier kan lekker gevoetbald worden en kunnen de kinderen zich vermaken.